Over ons

Kimberley Groep bestaat uit meerdere ondernemingen en belegt, ontwikkelt en investeert in commercieel onroerend goed.
Met ruim 25 jaar ervaring is Kimberley Groep  een professionele speler in de commerciële vastgoedmarkt met als credo: succes begint bij de inkoop.
De aanpak is anticyclisch waardoor Kimberley Groep de markt vaak een stap voor is. Kimberley Groep investeert in segmenten waarvan de huuropbrengst nog zal groeien maar levert ook toegevoegde waarde door verouderde panden te renoveren of door deze te slopen en opnieuw op te bouwen.
Door goed in te kopen zorgt Kimberley Groep voor voldoende budgetruimte. Daarnaast worden opportunity’s gecreëerd en wordt gebruik gemaakt van een voortdurend veranderende markt.
Het handelsterrein beslaat met name Nederland en Duitsland. De laatste jaren doet Kimberley Groep ook zaken met België, Frankrijk, Duitsland, Oostenrijk, Amerika, Canada, Engeland, Israël en Zuid-Afrika.  
Kimberley Groep werkt nauw samen met een team dat vanuit vakmanschap, inzicht en integriteit is samengesteld. Business compliance staat bij Kimberley Groep hoog in het vaandel ten einde de naam zuiver te houden en transparantie te garanderen.